Crematorium in Weert

Een mooi en waardig afscheid van een dierbare is nu ook mogelijk in de aula van een crematorium in Weert. Aan de Ringselvenweg ligt het kleinschalige Crematorium Weerterland waar dagelijks maximaal drie crematiediensten, inclusief koffietafel, kunnen plaatsvinden. Voorheen was het dichtstbijzijnde crematorium op een rijafstand van ongeveer 30 minuten. Veel families vinden het echter belangrijk dat er afscheid genomen kan worden binnen de eigen leefomgeving. Het crematorium in Weert is gebouwd om in deze behoefte te voorzien.

Hoe is Crematorium Weerterland opgebouwd?

Het crematorium is gelegen op de hoek van de Ringselvenweg en de Peelterbaan. Het beschikt over een aula (150 zitplaatsen, met uitbreiding tot 250 zitplaatsen) en een Coffee-Lounge met uitzicht op de tuin. Verder bevindt zich een opbaarruimte in het pand, een kantoorruimte en andere noodzakelijke ruimten zoals een ovenruimte en een technische ruimte. Op het terrein van het crematorium zijn 100 parkeerplekken aangelegd. Door de aanwezigheid van speciale filtertechnieken in de ovens, is er nauwelijks emissie.

Mooie groene omgeving

Door de mooie groene omgeving is Crematorium Weerterland de plek bij uitstek om op een waardige manier afscheid te nemen van een dierbare. De kleinschalige opzet van het crematorium in Weert zorgt ervoor dat de crematiedienst optimaal kan worden afgestemd op de wensen van de nabestaanden.

Wenst u meer informatie over Crematorium Weerterland? Wij verwijzen u graag door naar de website. Hier vindt u praktische informatie, foto's en contactinformatie. Bezoek de website via www.crematoriumweerterland.nl 

www.crematoriumweerterland.nl

Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
plaats uw condoleance
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2019 - van Deursen uitvaartzorg | Sitemap | Gastenboek | Links |