Over ons

van deursen uitvaartverzorging

Het verlies van een dierbare is te allen tijde een ingrijpende ervaring. Voor nabestaanden breekt er een vervelende en moeilijke periode aan waarin op korte termijn veel geregeld dient te worden, waaronder een onvergetelijke uitvaart in de vorm van een begrafenis of crematie. Hierbij is het van het grootste belang dat de stijl van de uitvaart past bij zowel de overledene als de nabestaanden: op deze dag dient alles te kloppen en mag er niets ontbreken.

Van Deursen Uitvaartzorg Weert is een 'jong' familiebedrijf dat kan bogen op ruim 50 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van uitvaarten: zowel crematies als begrafenissen.In samenspraak met de nabestaande(n) trachten wij met de grootste zorg en aandacht een onvergetelijke uitvaart te organiseren. Aan alles wordt gedacht, ook aan de kleinste details: zo proberen wij een waardig en mooi moment te creëren waarop afscheid genomen kan worden en hopen wij het verlies wellicht ietwat dragelijker te maken.

Een persoonlijke uitvaart

Een persoonlijke, waardige uitvaart draagt bij aan een betere verwerking van het verlies. Om dit te kunnen realiseren dienen de persoonlijke wensen van de overledene en/of nabestaanden centraal te staan bij het organiseren van de uitvaart en alles daaromheen; denk aan de locatie en invulling van de koffietafel, de aankleding van de uitvaartdienst, de gedachtenisprentjes etc. Van Deursen Uitvaartverzorging is zich hiervan bewust: voor, tijdens maar ook na de uitvaart kunt u rekenen op de ondersteuning van onze gespecialiseerde medewerkers.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wenst u gebruik te maken van onze diensten? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op, of loop eens binnen in ons uitvaartcentrum in Weert.

plaats uw condoleance
Ontdek

Onze service en aanbod

Mensen over ons

fam ramakers

Wij willen het team wat mijn man en onze vader en opa begeleid en verzorgt hebben hartelijk bedanken. De persoonlijke begeleiding door marlies en het...

19-07-2013

W Heijmans

Langs deze weg willen wij onze dank uitspreken voor Tinie, Die de gehele uitvaart tot in de puntjes verzorgd had, Iedereen was onder de indruk van j...

02-04-2013
Team

Maak kennis met enkele uitvaartverzorgers

Williamme van Deursen
Bart van Deursen
Chayenne van Deursen
Blossom van Deursen
Nick Regterschot
24 uur per dag bereikbaar 0495 533322
Copyright 2019 - van Deursen uitvaartzorg | Sitemap | Gastenboek | Links |