04Banner_homepage_160px.jpg
 
Bestelling plaatsen?
Noteer uw gegevens en het bestelnummer in het bestelformulier. Wij nemen spoedig contact met u op over uw bestelling.
 

Vestigingen


Van Deursen Uitvaartverzorging

Biest 32a
Weert
T: 0495 53 33 22
F: 0495 63 28 14

Auditorium
Kerkstraat 38
Weert
T: 0495 53 33 22
F: 0495 63 28 14
E:

Boeken

U treft hier een selectie aan van de vele mogelijkheden. Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Of heeft u een speciale wens? We werken uitsluitend op afspraak.
Deze kunt u maken via 0495 53 33 22 of door een email te sturen naar informatie@vandeursen-uitvaart.nl 
Boek kinder (dag lieve).jpg

Dag Lieve...

€ 9,95

Een herinneringboek voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen kunnen met behulp van het boek een tastbaren herinnering vormen van hun dierbare.

Boek kinder (ik zal je nooit vergeten).jpg

Ik zal je nooit vergeten

€ 7,95

Dit herinneringsboek helpt kinderen om vast te leggen wat er allemaal gebeurd als iemand die belangrijk voor ze is, doodgaat. Het is ook een hulpmiddel voor volwassenen om kinderen te ontmoeten in hun verdriet. Samen in het boek werken kan een manier zijn om in contact te komen over wat ze hebben meegemaakt. Het herinneringsboek is gemaakt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.
Soms moet je even huilen.jpg

Soms moet je even huilen

In dit boek staat een verhaal over twee kinderen die heel verdrietig zijn. Dit boekje kunnen kinderen gebruiken als herinnering aan diegene die er niet meer is.
Als geboorte afscheid nemen wordt.jpg

Als geboorte afscheid nemen wordt

Dit boekje is speciaal geschreven voor ouders die geconfronteerd worden met het overlijden van een kindje voor of vlak na de geboorte. In het boekje wordt besproken wat allemaal komt kijken bij een dergelijke gebeurtenis.
Omgaan met kinderen en verlies, voor ouders.jpg

Omgaan met kinderen en verlies: voor ouders

Verlies verwerken kost energie. Sommige kinderen zijn verdrietig en andere boos. Iedereen verwerkt verlies op zijn of haar manier. Dit boekje legt kort en bondig uit hoe u uw kind kunt helpen als ze te maken krijgen met het verlies van een dierbare. De voorbeelden en tips maken het boekje direct praktisch toepasbaar.
Omgaan met kinderen en verlies, leerkrachten BO.jpg

Omgaan met kinderen en verlies: Leerkrachten BO

Als kinderen te maken krijgen met het afscheid nemen van een dierbare. U kunt er nooit klaar voor zijn als uw leerlingen te maken krijgen met de dood.

Dit boekje legt kort en bondig uit hoe u uw leerlingen kunt helpen, bij het verwerken van het verlies van een dierbare. De voorbeelden en tips maken het boekje direct praktisch toepasbaar.

Stel, je gaat dood.jpg

Stel, je gaat dood

€ 19,95

Stel, je gaat dood, hoe regel je dan je leven?

Jaarlijks overlijden meer dan 100.000 mensen aan de gevolgen van een ongeneeslijke ziekte. De ziekteperiode kan maanden, soms zelfs jaren duren. Wat doe je in die periode? Dit is een toegankelijk en troostrijk boek voor iedereen die geconfronteerd wordt met een ongeneeslijke ziekte.