Crematorium Weerterland

Tijdens het eerste gesprek met de uitvaartleid(st)er geeft u aan wat u of de overledene wenst: een begrafenis of een crematie.

Is de wens een crematie, dan rijst als eerste de vraag: in welk crematorium? Wij kunnen een crematie (en een crematiedienst) realiseren in ieder gewenst crematorium. Sinds 2015 bezitten wij echter zelf een crematorium: Crematorium Weerterland. Een crematorium waarin wij al onze kennis en ervaring van de afgelopen 60 jaar hebben kunnen bundelen. Het is de plek bij uitstek geworden waarin in alle rust afscheid genomen kan worden van een overledene. De nabestaanden krijgen alle ruimte die zij nodig hebben om op een voor hen gewenste manier afscheid te nemen. Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het crematorium biedt? Klik hier.

Is de wens een begrafenis, dan volgt eenzelfde vraag: op welke begraafplaats? Een parochiebegraafplaats, algemene begraafplaats of een natuurbegraafplaats? Wij zijn bekend met iedere begraafplaats in Weert en omgeving, maar kunnen in theorie op iedere begraafplaats een begrafenis realiseren. U geeft uw wensen aan, wij regelen de rest.

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |