Begrafenisondernemer Weert - Van Deursen

Na het overlijden van een dierbare dient er een aantal zaken geregeld te worden, waaronder de uitvaart. Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken en daarom is het aan te raden om een begrafenisonderneming en begrafenisondernemer in te schakelen. Van Deursen Uitvaartverzorging is al vele jaren actief als begrafenisonderneming in de regio Weert. Onze uitvaartverzorgers zijn opgeleid om u zo goed mogelijk te kunnen bijstaan in deze moeilijke tijd. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen en geven advies waar u dit wenst. Wij streven altijd naar een waardig en persoonlijk afscheid, dat volledig is vormgegeven aan de hand van de wensen van uw dierbare overledene alsmede de wensen van u als nabestaande(n).

Wat doet een begrafenisonderneming?

Na een overlijden zal de begrafenisonderneming zorg dragen voor het vervoer van de overledene van de plek van overlijden naar de plek van opbaring. Aansluitend zal de begrafenisondernemer in gesprek gaan met de nabestaanden. De wensen van de overledene zullen zo veel mogelijk gerespecteerd worden en aan de hand daarvan wordt de uitvaart vormgegeven. Denk bijvoorbeeld aan een eventuele kerkdienst, aan de muzikale opluistering of aan de uitvaartkist. De begrafenisondernemer zal de plechtigheid tot in de details plannen en organiseren en een kostenopgave opstellen: zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan, en weet u waar u aan toe bent met betrekking tot de kosten van de uitvaart.  

Tijdens en na de uitvaart

Ook tijdens de uitvaart zal de begrafenisonderneming actief zijn. De uitvaartleider is het aanspreekpunt voor iedereen die iets met de plechtigheid te maken heeft en zal ter plekke alles regelen. Hierdoor kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare, en hoeft u zich geen zorgen te maken over de voortgang van de afscheidsdienst. Ook na de uitvaart blijft de begrafenisondernemer met u in contact staan: wenst u een dankbetuiging te versturen of als advertentie in de krant te plaatsen? Of wenst u een persoonlijk gesprek met de uitvaartleider om de uitvaart te evalueren? De taken van de begrafenisonderneming houden niet op na de uitvaart: wij blijven voor u klaar staan in deze moeilijke tijd!

Zoekt u een professionele begrafenisondernemer en begrafenisonderneming in de omgeving van Weert? Dan kan Van Deursen Uitvaartverzorging u van dienst zijn. Wij zorgen voor een waardig afscheid van uw naaste. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |