Wat zijn de kosten van een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. Allereerst is het natuurlijk van belang om een keuze te maken tussen een crematie en een begrafenis. Over het algemeen kunnen we stellen dat de kosten van een begrafenis iets hoger liggen dan die van een crematie: de kosten van de grafrechten die betaald dienen te worden bij een begrafenis zijn hoger dan de kosten van een crematie. De kosten van 20 jaar grafrecht zijn ongeveer €2000,- terwijl de kosten van een crematie liggen tussen de €500,- en €750,- . Zowel de kosten van de begrafenis als de kosten van een crematie zijn afhankelijk van de plek van begraven/cremeren.

Kosten uitvaart verlagen

Door bepaalde keuzes te maken, kunt u de uitvaart kosten verlagen en toch een waardige uitvaart organiseren. Kies bijvoorbeeld voor koffie en cake in plaats van een uitgebreide koffietafel met soep, broodjes en meer. Eveneens is het mogelijk om te besparen op het rouwdrukwerk, de bloemen of de uitvaartkist. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf het drukwerk te verzorgen, een klein, doch mooi bloemstuk op de kist te leggen in plaats van een exclusief bloemstuk of zelf de crematiedienst invullen. U doet hiermee niets af aan de persoonlijke noot van de uitvaart, maar bespaart wel enorm op de uivaart kosten.

Uitvaart kosten in kaart brengen

Voordat de uitvaart gaat plaatsvinden, zullen de kosten van de uitvaart zorgvuldig in kaart worden gebracht zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Een uitvaartverzekering, indien aanwezig, dekt niet altijd de volledige kosten. Met de hulp van de uitvaartverzorger wordt alles op een rijtje gezet zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een mooie, waardige en tevens persoonlijke uitvaart is met ieder budget te realiseren. Wij denken graag met u mee! U vraagt zich af of uw wensen realiseerbaar zijn met uw budget? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Van Deursen Uitvaartverzorging. Tezamen zullen wij kijken naar de mogelijkheden en zullen de uitvaart kosten van de gewenste uitvaart in kaart brengen.

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |