Uitvaartverzorging door Van Deursen

Na het overlijden van een naaste zullen er veel praktische zaken geregeld moeten worden. Van Deursen Uitvaartverzorging kan u daarbij goed helpen. Onze uitvaartverzorgers zijn opgeleid om de complete uitvaart te regelen, van het verzorgen van de opbaring tot het regelen van het drukwerk. Zij kunnen u zodoende op een praktische manier bijstaan in deze moeilijke tijd. Wij stellen de nabestaanden en de overledene centraal bij het regelen en verzorgen van de uitvaart in Weert. Het doel van onze uitvaartverzorging is een persoonlijke en waardige uitvaart die helemaal voldoet aan de wensen van uw overleden dierbare en uzelf.

Wat regelen wij voor u?

Van Deursen Uitvaartverzorging houdt zich bezig met alle aspecten van de uitvaart. Wij kunnen het drukwerk verzorgen, de akte van overlijden aanvragen bij de gemeente maar ook de crematiedienst van A tot Z verzorgen. Vanzelfsprekend hebt u zelf de regie in handen: wij ondersteunen u waar u dat wenst. Door onze jarenlange ervaring heeft u aan onze uitvaartverzorging en persoonlijke uitvaartverzorger een goede partner.

Na de uitvaart

De uitvaartverzorgers van Van Deursen Uitvaartverzorging zijn allen zeer bekwaam en zullen alles in het werk stellen om een mooie en persoonlijke uitvaart vorm te geven en uit te voeren, volledig naar de wensen van u en uw dierbare overledene. Maar de uitvaartzorg in Weert gaat ook verder ná de uitvaart. Er bestaat de mogelijkheid om een nagesprek in te plannen met de uitvaartverzorger, waarin de uitvaart en de daaromheen liggende emotionele periode worden geëvalueerd. Eveneens kan er tijdens dit gesprek gekeken worden naar een eventuele dankbetuiging of de asbestemming. Wij helpen u graag: ook ná de uitvaart. 

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |