Over ons

Van Deursen Uitvaartverzorging: een ‘jong’ familiebedrijf

Van Deursen Uitvaartverzorging is een 'jong' familiebedrijf dat kan bogen op ruim 60 jaar ervaring. Wat eens als eenmanszaak begon, is uitgegroeid tot een dynamische servicegerichte organisatie waarin ons team 365 dagen per jaar voor u klaar staat.

Van Deursen Uitvaartverzorging heeft een team van ongeveer 30 vakkundige mensen. Zij hebben allen hun eigen, unieke functie binnen het bedrijf. Het team bevat dag-coördinatoren, uitvaartleiders en verzorgers. Gezamenlijk dragen zij zorg voor een goede organisatie en goed verloop van iedere uitvaart. De dag-coördinatoren verzorgen de planning en onderhouden de contacten met externe partijen. De uitvaartleiders regelen de uitvaart met de nabestaande(n) van een overledene en verzorgen alle bijkomende zaken zoals het drukwerk en de begeleiding op de dag van de uitvaart. De verzorgers zijn verantwoordelijk voor de verzorging van een overledene en de opbaring. Tevens vervullen zij de functie als gastvrouw/gastheer tijdens een rouwbezoek, assistent(e) gedurende een uitvaart en zijn zij werkzaam in het crematorium.  

Het uitvaartcentrum van Van Deursen Uitvaartverzorging is gehuisvest op de Biest in Weert. Het centrum bevat een mortuarium, een rouwkamer en een uitvaartwinkel waar u (op afspraak) urnen of as-sieraden kunt bezichtigen en bestellen. Eveneens kan deze locatie dienen als de plek waar een uitvaart geregeld kan worden.

Benieuwd naar ons volledige team? Klik hier.

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |