Een 'jong' familiebedrijf

Van Deursen Uitvaartverzorging is een 'jong' familiebedrijf dat kan bogen op ruim 50 jaar ervaring. Wat eens als eenmanszaak begon, is uitgegroeid tot een dynamische servicegerichte organisatie waarin ons team 365 dagen per jaar voor u klaar staat.

Van Deursen Uitvaartverzorging bestaat uit ruim 25 vakkundige mensen. Zij hebben allen hun eigen, unieke functie binnen het bedrijf. Het team bevat dagcoördinatoren, uitvaartleiders en verzorgers. Gezamenlijk dragen zij zorg voor een goede organisatie van iedere uitvaart. De dagcoördinatoren verzorgen de planning en onderhouden de contacten met externe partijen. De uitvaartleiders regelen de uitvaart met de nabestaande(n) van een overledene en verzorgen alle bijkomende zaken zoals het drukwerk en de begeleiding op de dag van de uitvaart. De verzorgers zijn verantwoordelijk voor de verzorging van een overledene en de opbaring. Tevens vervullen zij de functie als gastvrouw/gastheer tijdens een rouwbezoek en assistent(e) gedurende een uitvaart.  

Het uitvaartcentrum van Van Deursen Uitvaartverzorging is gehuisvest op Biest 32a in Weert. Het centrum bevat een mortuarium, een rouwkamer en een uitvaartwinkel waar u urnen of assieraden kunt bezichtigen op afspraak. Eveneens kan deze locatie fungeren als de plek waar de uitvaart geregeld wordt.

Condoleance register tekenen Direct een uitvaart regelen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen? Bel naar dan naar:
0495 53 33 22 of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam..
Email..
Bericht..
plaats uw condoleance
24 uur per dag bereikbaar 0495 533322
Copyright 2019 - van Deursen uitvaartzorg | Sitemap | Gastenboek | Links |