Verzorging en opbaring

Tijdens het eerste contactmoment zal onder andere besproken worden waar de opbaring zal plaatsvinden. Dit kan zowel in een thuissituatie of in een rouwcentrum. Het uitvaartcentrum van Van Deursen Uitvaartverzorging ligt op de Biest in Weert. Wij beschikken over een sfeervolle rouwkamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Ook in ons crematorium hebben wij de beschikking over een intieme rouwkamer waar u, wellicht voorafgaand aan de uitvaartdienst, nog een moment persoonlijk afscheid kunt nemen van uw dierbare. Lees hier meer over de mogelijkheden in Crematorium Weerterland.

Voorafgaand aan de opbaring vindt de verzorging van de overledene plaats. Indien gewenst kunt u, als de situatie het toelaat, hierbij aanwezig zijn of zelfs meehelpen. Belangrijk is hierin dat u doet wat goed voelt: alles mag, niets hoeft. Na de verzorging wordt de overledene gekleed en eventueel opgemaakt; uiteraard gaat alles in overleg met u als nabestaande.

De opbaring kan plaatsvinden op een bed of in de kist, in een thuissituatie of in een rouwkamer: uw wensen en de mogelijkheden worden besproken met de uitvaartleid(st)er. Wij denken met u mee, informeren en adviseren. Centraal staat hierin dat u op de voor u meest prettige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |