Gastenboek

Wij willen uw ervaringen graag horen, zodat wij weten of de uitvaart daadwerkelijk volgens uw wensen en onze kwaliteitseisen is uitgevoerd. Uw mening is voor ons belangrijk. Wij zijn daardoor in staat onze dienstverlening verder te verbeteren.

Laat uw mening achter over ons, onze medewerkers, onze diensten, onze producten, onze website etc....

Bericht toevoegen

Wij willen jullie bedanken voor de uitstekende verzorging van de uitvaartdienst van mijn vrouw, onze moeder, schoonmoeder en allerliefste oma. Het was een bijzonder waardig en respectvol afscheid. Zonder andere medewerkers tekort te doen toch een speciaal woord van dank aan Bart voor zijn begeleiding en persoonlijke betrokkenheid. Frans, Annelien en Arjan, Jeannie en Jaap en de kleinkinderen Daan, Lisa, Bonne, Marin en Jacob.

Wij willen graag een bijzonder woord van dank uitspreken voor de goede begeleiding bij de uitvaart van mijn man/ons pap Jo Berckmans. Een speciaal woord van dank aan Paula en Natascha, die ons op een meer dan fantastische manier begeleid hebben. Lief, begripvol en professioneel. Voor Paula was het ook nog haar schoonvader. Paula we vonden het heel bijzonder om dit samen met jou te doen, we hebben veel steun van jou gehad. Knap hoor! Alles was tot in de puntjes geregeld. We wilden Jo een mooi afscheid geven, je doet dit maar een keer. Dit is mede door hulp van jullie gelukt. Het was een mooi en waardig afscheid. Paula en Natascha super bedankt. Chapeau!

Namens mijn moeder, mijn zussen, broers en mijn hele familie wil ik jullie bedanken voor de manier waarop jullie papa hebben verzorgd en opgebaren. De opbaring op het bed heeft het verlies aanzienelijk verzacht omdat het leek net of papa gewoon aan het slapen was. Vooraal voor mijn kinderen die voor het eerst de dood van dichterbij mee maakten en voor mijn zussen en broers die niet aanwezich konden zijn, is dit een mooie manier geweest om afscheid te nemen. Het komt waarschijnlijk zelden voor dat een lichaam zo lang bij jullie opgebaren blijft. Maar tot op de laatste dag, lag papa ernog netjes en intact bij. Mijn hele familie en ik vinden dat papa liefdevol en heel waardig behandeld was. Natascha is onze contactpersoon geweest. Zij is heel geduldig, vindingsrijk, vriendelijk, meelevend tegelijkertijd heel professioneel en flexibel, meedenkend, onderzoekend en noem maar op. De afschreidsceremonie onder haar leiding was heel mooi en goed verzorgd. Zonder te weten wat er in de liedjes gezegd werd, heeft Natascha alle liedjes op een geschit moment afgespeeld. Dit was voor ons heel ontroerend. Wij hebben heel mooi afscheid van papa kunnen nemen dankzijn jullie. Ons dank aan het heel team.

Dank aan alle medewerkers die die uitvaart van "Oos Mie" verzorgd hebben ... Het was een mooi respectvol afscheid. Een speciaal woord van dank aan uitvaartleidster Sandra voor het leiden van de uitvaart . Hartelijk dank Thijs Heidi Iris Erik Ingrid Twan Mirthe Rens Lisa en Mariëlle

Héél hartelijk dank aan alle medewerkers die ons bij het overlijden van mijn man, pap en opa, Wiel Smits zo goed hebben ondersteund. Met name Natascha Peeters die ons vanaf het eerste ogenblik fantastisch heeft begeleid en alle aandacht voor ons had. Een mooi en waardig afscheid!

Via deze weg willen wij Karlijn Vincken hartelijk dank zeggen voor de begeleiding bij de uitvaart van ons mam, schoonmoeder, oma. Het was een afscheid zoals wij het graag zagen en alle wensen waren mogelijk. Niks was te veel. Ga vooral zo door Karlijn en nogmaals dank. Fam. Kirkels.

Allen bedankt voor de uitstekende zorg bij de voorbereiding en crematie van mijn moeder. Alles was tot in de puntjes verzorgd. In het bijzonder wil ik Karlijn Vincken bedanken; wij hadden geen betere begeleidster kunnen wensen. Door haar persoonlijke bijdrage kreeg mijn moeder een waardige en prachtige uitvaart.

Moeder is 5 maanden na pap overleden, zij zijn beiden thuis kunnen sterven wat voor ons zeer waardevol is geweest, na een eenvoudig en sober leven was dat hun enigste wens. Marlies was zo aardig om haar vrije weekend op te offeren en samen met haar en het gehele team vonden we de kracht met een lach en een traan om ook moeder een waardig afscheid te geven wat ze heeft verdiend. Marlies is zeer empathisch, praktisch en efficiënt, ook zij sprak mooie teksten, daarnaast vonden we de sfeer en de omgeving van jullie crematorium zeer rustgevend en inspirerend. Voor iedereen komt de tijd dat je afscheid moet nemen van dierbaren, doch met ondersteuning van dit team hebben wij hier een voldaan gevoel over. Hartelijke groeten, Marja Feijen Peeters.

Hierbij willen wij uitvaartverzorging Van Deursen hartelijk bedanken voor de prachtig verzorgde crematie van Marthi ( mam ) van der Bruggen op 23 maart j.l. Zonder de rest van het team tekort te doen willen we toch een speciaal woord van dank uitbrengen aan Peter en Janine voor de geweldig mooie opbaring van mam en Marlies voor haar ingetogen maar prachtig gesproken woorden tijdens de dienst. Chapeau.

Mooie vernieuwde site. De rouwbrieven zijn nu beter te lezen. We gaan binnenkort onze wensen thuis aanpassen.

een hele mooie website zeer overzichtelijk ook de condoleancesite beter te lezen en veel duidelijker een goede verbetering.

Graag willen wij uitvaartverzorging van Deursen hartelijk danken voor de verzorging van de crematie van mijn man en onze vader Wim Giesen. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Marlies voor haar lieve woorden tijdens het waardig afscheid in crematorium Weerterland. Marlies, echt fantastisch gedaan !

Mag ik uitvaartverzorging van Deursen hartelijk danken voor de verzorging van de crematie betreffende mijn moeder Mevr. vd Putten. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Marlies voor haar lieve woorden tijdens het waardig afscheid in het crematorium. Familie van der Putten, Familie Vleeshouwers.

Bij deze willen wij jullie hartelijk danken voor de verzorging en begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Het was allemaal keurig en correct. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Namens de hele familie.

We willen jullie bedanken voor de fijne en goede zorg van mijn tante truus vranken. Een bijzonder woord van dank aan carolijn voor alles wat ze gedaan heeft het was alles netjes verzorgd. Ik heb op een prettige manier alles samen met carolijn kunnen bespreken en regelen. Ook namen meneer vranken bedankt hiervoor.

Wij waren meer dan aangenaam verrast door de grote professionaliteit, zonder dat ook maar één seconde de persoonlijke touch uit het oog verloren werd. Een héél groot compliment, en niet in de laatste plaats voor moeder en dochter die het geheel omluisterden met hun muziek en gezang. Chapeau !!

Gisteravond naar Lichtjesavond geweest. Het was een mooie avond. De liedjes, de verhalen en de muziek waren hartverwarmend. Zelf mocht ik ook wat vertellen over mijn werk als dokter Joe-Hoe de ziekenhuisclown van het SJG. Bedankt dat jullie een mandje hadden geplaatst voor een vrijwillige bijdrage voor mijn werk. Hierdoor kan ik weer grote en kleine patiënten blij maken. Ook bedankt voor de kaars die we allemaal mochten branden voor een geliefde die er niet meer is.

Toen Pap een tijd geleden ernstig ziek werd hebben we met jullie een gesprek gehad hoe we zijn begrafenis vorm konden geven. Het was Pap zijn wens om met militaire eer begraven te worden. We wisten dat het militaire plaatje geregeld zou worden door defensie. Voor onze persoonlijke wensen zochten we iemand die zou passen in het geheel. Door jullie betrokkenheid bij het scoutingongeluk, waar helaas onze zoon Bart een van de slachtoffers was, wisten wij dat Van Deursen Uitvaart de juiste keuze zou zijn om met zo iets groots om te gaan. Pap is 10 juli gestorven en 18 juli met militaire eer begraven. Ondanks dat de mensen in uniform duidelijk aanwezig waren was de begrafenis toch persoonlijk, waardig en eervol. Jullie inbreng hierin was voor ons heel belangrijk. Wij willen Joyce en Bart bedanken voor de warme en respectvolle begeleiding in deze moeilijke periode.

Dhr/Mevr van Deursen, Namens mijn broer,zus en de rest van de familie wil ik jullie dank zeggen voor de prima verzorging en begeleiding tijdens de opbaring/uitvaart van onze moeder en oma. Een speciaal woord van dank willen wij richten aan Tinie omdat zij een enorme steun is geweest tijdens deze moeilijke dagen. Haar tips/adviezen hebben er mede voor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen en wij op een waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze moeder en oma. Ook de manier waarop zij samen met ons op het allerlaatst afscheid heeft genomen van onze moeder en oma, heeft een onuitwisbare herinnering achtergelaten bij ons. Haar manier van werken heeft er toe bijgedragen dat wij dit verlies elk op onze eigen manier kunnen verwerken. Namens de familie, Henk Caris

Graag willen wij Marlies en haar team heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen betreft de uitvaart van mijn lieve Man Pap Opa & Overgrootvader Piet Konings jullie zijn een team uit duizenden..

Bij deze willen wij Tinie en Peter bedanken voor de goede zorgen en hele mooie uitvaart van ons mam. Tinie en Peter bedankt ook namens ons Mam

Wij willen het team wat mijn man en onze vader en opa begeleid en verzorgt hebben hartelijk bedanken. De persoonlijke begeleiding door marlies en het team na het overlijden en de dag van de crematie was helemaal na wens. Nogmaals hartelijk dank Familie ramakers

Mijn oprechte dank aan Van Deursen Uitvaartverzorging, in het bijzonder Marlies en haar team, voor de blijken van medeleven en begeleiding alsmede de uitstekende verzorging van de waardige en mooie uitvaartdienst voor mijn lieve vrouw Riet Creteer-Koenen. Weert, 19-6-2013 Hoogachtend, Ger Creteer

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. Als je bedenkt wat er allemaal geregeld moet worden dan is het ontzettend fijn dat je veel ervan uit handen kunt geven. Ik wil jullie - ook namens mijn zus - bedanken voor de begeleiding en het verzorgen van de bijzondere uitvaart van pap, die toch een aantal heel speciale wensen had. Ons contact met Joyce was heel prettig.

Beste Joyce en collega's, Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart van opa Geelen. Jullie hebben ervoor gezorgd dat wij op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen zonder al te veel extra zorgen rondom de uitvaart. Groetjes, Mat en Inge

Op het sterfproces zelf kun je weinig invloed uit oefenen. Gelukkig bij het afscheid nemen wel. Dankzij jullie goede zorg hebben wij in alle rust thuis afscheid kunnen van pap. De afscheidsdienst die we een heel persoonlijk tintje hebben kunnen geven, hebben wij dan ook ervaren als een waardig afscheid. Met name Karlijn bedankt voor het meedenken, je begrip en geduld. We hebben je ervaren als een grote steun in een heel moeilijke tijd. Veel dank, Fam. Verleijsdonk

Wij Familie Beelen, Willen het team dat de crematie heeft verzorgd van dhr Tjeu Beelen heel hartelijk bedanken voor de uitstekende begeleiding voor en tijdens de crematie, en in het bijzonder Karlijn. Met vriendelijke groeten. Familie Beelen

Langs deze weg willen wij onze dank uitspreken voor Tinie, Die de gehele uitvaart tot in de puntjes verzorgd had, Iedereen was onder de indruk van jouw begeleiding, En dat je van deze trieste dag toch een mooi afscheid wist te maken. Bedankt : Fam. Heijmans

Vandaag hebben wij afscheid genomen van Sjef Kremers, het was een mooie dienst. Precies zoals zijn vrouw het wilde, daarvoor onze dank. Ook de inzet van Karlijn en het team van medewerkers was in een woord geweldig, nogmaals bedankt.

Beste Marlies, Wij willen jou, namens de hele familie Kirkels, bedanken voor de mooie woorden die jij gisteren hebt gesproken en zo de afscheidsdienst van Wiel, pap en ( super )opa op een zeer persoonlijke wijze hebt geleid. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid. Ook in de voorliggende dagen was het contact prettig en de afwikkeling van alles was heel erg correct. Dus Marlies, nogmaals bedankt. Groetjes Mart en Gonny Kirkels

Beste mensen, Allereerst een speciale dank aan Karlijn en Niek. Zij hebben ons bijzonder gesteund en geholpen bij de uitvaart van ons mam! Je doet dit maar een keer je moeder, je vader, je broer of je zus begraven of cremeren. Die ene keer moet dan ook goed zijn. Dit hebben wij kinderen ervaren bij jullie! GOED! Mogen wij jullie via deze weg bedanken voor de mooie uitvaart van ons mam! Kinderen Mertens

Bij deze willen wij een dankwoord uitspreken voor Tinie. De voorbereidingen en de crematie zijn mede door Tinie onvergetelijk geworden. Tinie je had aan alles gedacht vooral voor moeder de Haan Jij was een grote steun voor ons. Bedankt Tinie.

24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2021 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |