Drukwerk

Na een overlijden wilt u waarschijnlijk overige familieleden, vrienden en bekenden zo snel mogelijk inlichten. Dit kan door middel van het plaatsen van een advertentie in de krant, maar bovenal door het versturen van persoonlijke rouwbrieven. Om dit proces zo spoedig mogelijk te laten verlopen hebben wij ervoor gekozen om het drukwerk in eigen beheer te vervaardigen. Daardoor zijn wij niet afhankelijk van externe partijen en kunnen wij zonodig de rouwbrieven meestal nog dezelfde dag aanleveren. Zowel de ontwerpfase als de drukfase gaat geheel in overleg met de nabestaanden, zodat u tekstueel én visueel de vrije hand hebt om het drukwerk naar uw eigen wensen in te vullen. Samen met de uitvaartleider wordt het drukwerk naar uw wensen vormgeven. Vervolgens wordt een proef aan u voorgelegd, worden eventuele wijzigingen aangebracht, om ten slotte tot druk over te gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een afbeelding van de overledene op de rouwbrief of het gedachtenisprentje plaatsen, maar ook een afbeelding van een schilderij, de tuin, het geliefde huisdier of de bijzondere hobby van de overledene kan het rouwdrukwerk de gewenste persoonlijke noot meegeven.

Fotopresentatie

Beelden zeggen vaak zoveel meer dan tekst. Om een uitvaartdienst (of een samenzijn na de uitvaartdienst) nog persoonlijker te maken, bestaat de mogelijkheid om een fotopresentatie te tonen. U levert een aantal digitale en/of analoge foto's van uw dierbare aan, zoekt geschikte, bijpassende muziek uit en wij zullen dit verwerken tot een persoonlijke presentatie. 

Hoewel wij niet de beschikking hebben over een professionele fotograaf, kunnen wij wel middels een fotoreportage een goede sfeerimpressie van de uitvaart weergeven. De foto's zullen door ons worden gemaakt en vervolgens verwerkt tot een fotopresentatie, eventueel met bijpassende muziek.     

Voorbeeldteksten

Onderstaande linkjes bevatten voorbeelden van teksten voor rouwbrieven en voorbeelden van gedichten die kunnen dienen ter inspiratie voor de inhoud van rouwdrukwerk of een uitvaartdienst.

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |