Rouwcentra en locatie uitvaartdienst

Fysiek afscheid nemen van een dierbare geschiedt in een aantal fases. Na het overlijden wordt de overledene (mits gewenst) opgebaard. Dit kan in één van onze rouwkamers alwaar de nabestaanden (op afspraak) op rouwbezoek kunnen komen. Tevens kan een opbaring in een woon- of verzorgingshuis verzorgd worden, zodat de nabestaanden op een eigen en persoonlijke wijze afscheid kunnen nemen, in een voor hen vertrouwde omgeving.

Op de dag van de uitvaart zal de overledene voor het laatst (fysiek) aanwezig zijn tijdens de uitvaartdienst, waarna ofwel de begrafenis ofwel de crematie plaatsvindt. Een uitvaartdienst kan op diverse locaties plaatsvinden: in één van onze rouwkamers (geschikt voor een gezelschap van maximaal 10 personen), in de aula van het crematorium, in een kerk of bijvoorbeeld gewoon bij u thuis (indien u hiervoor de ruimte heeft). 

Een niet-kerkelijke uitvaartdienst

Indien uw voorkeur uitgaat naar een niet-kerkelijke uitvaartdienst, dan bieden wij de volgende mogelijkheden voor wat betreft de locatie van de dienst:

- In de rouwkamer van het Uitvaartcentrum van Van Deursen in Weert. Hier kan een intieme afscheidsdienst plaatsvinden waar een tiental belangstellenden bij aanwezig kan zijn.
Adres: Biest 32a, Weert

- In de rouwkamer of aula van Crematorium Weerterland in Weert. De rouwkamer met eventueel familiekamer biedt ruimte voor een afscheid in kleine kring. De aula van Crematorium Weerterland biedt plaats aan 150 zitplaatsen, met de mogelijkheid tot uitbreiden naar 250 zitplaatsen.

Opbaring

De opbaring kan plaatsvinden in één van onze rouwkamers, in een zorginstelling of in een woon- of verzorgingshuis. De locaties die wij tot onze beschikking hebben:

- Rouwkamer in het Uitvaartcentrum van Van Deursen in Weert.
Adres: Biest 32a, 6001 AR Weert

- Rouwkamer in Crematorium Weerterland in Weert
Adres: Ringselvenweg 2, 6002 SW Weert


Deze locaties hebben beide slechts één rouwkamer. De keuze voor één rouwkamer is bewust gemaakt zodat u, indien u op rouwbezoek komt, geen vreemden zult tegenkomen. Het rouwbezoek vindt plaats op afspraak zodat er voldoende tijd voor u is gereserveerd om in alle rust afscheid te nemen.

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |