Uitvaartzorg in Weert

Het verliezen van een dierbare en daarmee het regelen van de uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Er dient in korte tijd zoveel te gebeuren, terwijl uw hoofd daar waarschijnlijk niet naar staat. Van Deursen Uitvaartverzorging kan in overleg met u (en uw naasten) de uitvaart geheel naar uw wensen of de wensen van de overledene vormgeven. Het eerste contact staat volledig in thema voor het bespreken van de wensen en mogelijkheden wat betreft de verzorging en opbaring. Vanaf het overlijden tot en met de dag van de uitvaart staan wij u graag met onze vakkundige uitvaartbegeleiding raad en daad terzijde. Zo weet u zeker dat de uitvaart in goede banen wordt geleid. Ook voor vragen.

U bent DELA verzekerd? Ook dan kunt u kiezen voor Van Deursen Uitvaartverzorging voor het regelen van een uitvaart in Weert en omstreken. De polisvoorwaarden worden door ons volledig gerespecteerd waardoor u geen risico loopt op 'meerkosten' en tóch de zorg en aandacht krijgt die u van ons gewend bent. Meer vragen over kosten en verzekering bij een uitvaartbegeleiding? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

U bent DELA of elders verzekerd en u kiest voor Van Deursen Uitvaartverzorging als uw uitvaartonderneming? Neem dan na een overlijden direct en rechtstreeks met ons contact op via 0495 53 33 22 

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
Van Deursen Uitvaart
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2024 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |