Kosten en verzekering

Verzekeringen

Een uitvaart brengt onherroepelijk kosten met zich mee. Wellicht heeft u zich hierover wel eens gebogen en heeft u een uitvaartverzekering afgesloten bij Yarden, Monuta, Dela of elders. Het is een grote misvatting dat u dan geen invloed meer hebt op uw keuze voor uitvaartonderneming. Bij welke verzekeraar u ook een uitvaartverzekering heeft lopen, u kunt altijd bij ons terecht. U bent bijvoorbeeld Dela verzekerd? Wij respecteren de polisvoorwaarden zodat u geen risico loopt op meerkosten en toch de service en aandacht ontvangt die u van ons gewend bent.

U kunt bij ons geen uitvaartverzekering afsluiten. Wel kunt u op voorhand uw uitvaartkosten voldoen. Met één van onze uitvaartleid(st)ers bespreekt u uw wensen. Aan de hand daarvan wordt er een factuur opgesteld. Indien u deze factuur voldoet, zijn de kosten van de uitvaart gedekt, ongeacht het moment van overlijden. Ook zo neemt u uw nabestaanden (financiële) zorg uit handen.

Kosten

Dat een uitvaart kosten met zich meebrengt, is een onherroepelijk feit. Echter, hoe ver deze kosten oplopen heeft u zelf in de hand. Tijdens het regelen van een uitvaart kan de uitvaartleid(st)er u bij ieder onderdeel aangeven wat de (verwachte) kosten zullen zijn. Zodra het merendeel van de keuzes is gemaakt legt de uitvaartleid(st)er u een overzicht voor van de te verwachten kosten, gepresenteerd in een overzichtelijke kostenopgave en een kostenopgavebijlage waarin iedere kostenpost is uitgewerkt en de werkzaamheden van Van Deursen Uitvaartverzorging uitgebreid staan omschreven. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onnodige verrassingen te staan.

Condoleanceregister tekenen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een uitvaart regelen?

Bel dan naar: 0495 53 33 22

Of vul het contactformulier in. Dan nemen wij, indien wenselijk, zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van deursen uitvaart
Contact opnemen
Naam..
Email..
Bericht..
24 uur per dag bereikbaar 0495 53 33 22
Copyright 2023 - van Deursen uitvaartzorging | Sitemap | Gastenboek | Links | Privacy | Disclaimer |